Kennismaking

Voor een kennismaking kunt u met ons een afspraak maken door te mailen naar info@detoverkoffer.nl of te bellen naar de Toverkoffer 079 3420432. Neem uw peuter gezellig mee zodat jullie de sfeer kunnen proeven en zien wat we zoal doen in de peuterspeelzaal. Eenmaal op de peuterspeelzaal kunt u een plaatsingsovereenkomst krijgen zodat een datum kan worden afgesproken wanneer uw peuter voor het eerst kan komen spelen.

Wat geeft u mee en waar moet u aan denken

Wat geeft u mee en waar moet u aan denken als uw kind naar de peuterspeelzaal gaat? Om uw kind vertrouwd te laten zijn met de nieuwe omgeving graag iets meegeven wat de peuter eventueel nodig heeft.

Wat uw kind in ieder geval nodig heeft is een Tas/Rugzak groot genoeg om het volgende in te doen;

– de Jas van uw kind
– verschoonkleding
– luier (geen Pull-Up) en doekjes
– bakje met naam voor het door uw zelf gesneden fruit
– zelf gesneden lunchpakket met naam
– eventueel bakje met naam voor de speen
– eventueel zakje met naam voor knuffel
– eventueel zakje met naam voor de eigen tuitbeker

Drinken en een kaakje wordt verzorgd door ons. Voorzie de binnenkant van de jas en tas van uw kind van voor- en achternaam. Komt iemand anders uw kind ophalen, geef dit dan door aan de pedagogisch werker. Zorg ervoor dat de pedagogisch werker altijd weet waar degene die de zorg voor uw peuter heeft, telefonisch bereikbaar is. Laat het de pedagogisch werker weten als uw kind – om wat voor reden dan ook – niet komt! Met vragen en/of problemen betreffende uw kind en de speelzaal, kunt u altijd communiceren via de mail of telefonisch tel. 079-3420432 / 06-23286185.